Download Instructies

Al onze eBooks en het digitale materiaal zijn beveiligd met Social DRM.

Download voucher voor Courseware: Klik hier voor de downloadinstructies indien u in het bezit bent van een download voucher voor Courseware.

eBook: klik <a href="https://www.vanharen.net/wp-content/uploads/2017/12/Algemeen-Instructies-Licentie-eBook-activatie-KORT-NL-2.pdf">hier</a> voor de downloadinstructies Instructies: Het downloaden van uw e-book. Lees de volgende instructies om uw e-book correct te downloaden.

Stap 1: Ga naar de download library als je een download voucher hebt ontvangen of als je een e-book hebt aangeschaft. ! Je kan ook direct naar de juiste publicatie gaan door op de link te drukken welke is meegeleverd met de download voucher in het Excel overzicht. Deze link stuurt je direct naar de betreffende publicatie in de download library.

Stap 2: Als je de juiste publicatie hebt gekozen, klik je hierop en je wordt doorgestuurd naar de webpagina van de betreffende publicatie.

Stap 3: Wanneer je op de productpagina van de betreffende publicatie bent, klik dan op de blauwe knop ‘Login voor download’.

Stap 4: Nadat je op de blauwe knop hebt gedrukt verschijnt er een nieuw scherm. Er zijn twee opties mogelijk:

Optie 1 – Bestaand account: Als je een bestaand account hebt bij Van Haren Publishing, log dan in met je E-mailadres en je wachtwoord. Vergeet niet de download voucher in te vullen bij ‘Download Voucher’. Wanneer alles is ingevuld, klik je op inloggen.

Optie 2 – Nieuw account: Als je nog geen account hebt bij Van Haren Publishing, klik dan op ‘Nieuw Account’ linksonder in. Een nieuw scherm wordt geopend, vul deze volledig in en vergeet niet de download voucher bij ‘download voucher’ in te vullen. Klik vervolgens op ‘Aanmaken’.

Stap 5: Wanneer je bent ingelogd of wanneer je een nieuw account hebt aangemaakt wordt de internetpagina automatisch herladen. De blauwe knop die voorheen ‘Login voor download’ heette, heeft nu ‘download’ als benaming.

Stap 6: Klik op ‘download’, een gepersonaliseerd pdf wordt gedownload. Na het voltooien van de download kan je het bestand openen met elk programma dat pdf-files kan openen.

Als er vragen zijn of problemen zich voordoen gedurende een van bovenstaande stappen, neem contact op met info@vanharen.net en je wordt zo snel mogelijk geholpen.

Please wait...

X

Added to your cart